KronJäst Torrjäst för Matbröd

KronJäst Torrjäst för Matbröd

Torkad svensk jäst som har optimal jäskraft i degar för matbröd. Jästcellerna arbetar tillsammans med näringen i mjölet (sockret från stärkelsen) och jobbar mindre effektivt i degar med tillsatt socker, dvs mer än 2,5 msk socker/sirap per 14 dl mjöl.

  • Blanda ner Torr KronJäst för Matbröd i mjölet och låt dra i ca 10 min, innan den fingervarma degvätskan (ca 37°C) och övriga ingredienser tillsätts. Arbeta därefter ihop allt till en smidig och elastisk deg.
  • Torrjäst innehåller inga ingredienser eller tillsatser av spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk inklusive laktos eller andra allergener enligt EU-listan över allergener (1169/2011/EG).
  • Innehåller ingen palmolja.
  • Fri från GMO.
  • Koschercertifierad.
  • Vegansk.
  • Förpackningen återvinns som plastförpackning.
  • KronJäst för Matbröd

    KronJäst för Matbröd

    Svensk färsk jäst som har optimal jäskraft i degar för matbröd.

  • KronJäst Söta Degar

    KronJäst Söta Degar

    Svensk färsk jäst som har optimal jäskraft i söta degar, t ex vetebröd.

  • KronJäst Ekologisk

    KronJäst Ekologisk

    KronJäst Ekologisk är en färsk jäst som är producerad på ekologiska råvaror och som är KRAV-märkt och certifierad av KRAV.

  • KronJäst Torrjäst för Matbröd

    KronJäst Torrjäst för Matbröd

    Torkad svensk jäst som har optimal jäskraft i degar för matbröd.

  • KronJäst Torrjäst för Söta Degar

    KronJäst Torrjäst för Söta Degar

    Torkad svensk jäst som har optimal jäskraft i söta degar med tillsatt socker.

  • KronJäst Surdeg Fullkornsvete

    KronJäst Surdeg Fullkornsvete

    KronJäst Surdeg behöver man inte mata, den är klar att blanda ner i degen direkt vid degberedningen.

  • KronJäst Surdeg Råg

    KronJäst Surdeg Råg

    En surdeg med levande surdegskultur som kan användas direkt, spontant och enkelt.

  • KronJäst

    KronJäst

    KronJäst är ett svenskt varumärke som har jäst degar i mer än 100 år åt hemmabagare, bagerier & konditorier.