• Mascarponemousse
  • Mascarponemousse

    • 15 min
    • 15 min

    Len och krämig mousse med Mascarpone och vit choklad. 

    0/5

    0 Röster

    Gör så här:

    • 1

      Koka upp 125 g (1,25 dl) vispgrädde och 1/2 urskrapad vaniljstång. 

    • 2

      Häll över den vita choklad och blanda ihop till en slät kräm. Plasta över och låt svalna. 

    • 3

      Vispa Mascarpone och 125 g (1,25 dl) vispgrädde. Vänd i blandningen i chokladkrämen och vispa till en jämn kräm. 

    • 4

      Täck över och låt stå i kylen tills användning. Denna mousse görs med fördel dagen innan. 

    • 5

      Vispa upp chokladkrämen precis innan användning. 

    Tips! Behöver du lite hjälp på traven eller vill lära dig mer så kolla gärna in vår Bakskola. Lycka till med baket!

    Ingredienser

    • 125 g (1,25 dl) vispgrädde
    • 125 g vit choklad 
    • 1/2 vaniljstång 
    • 250 g Mascarpone 
    • 125 g (1,25 dl) vispgrädde 

    Liknande recept